Biyografi Ara

Şükrü Özyıldız Kimdir? Biyografisi

 

Şükrü Özyıldız
Şükrü Özyıldız, 1988 yılında İzmir'de doğdu. Annesi Rum, Babası ise Karadeniz kökenlidir. 9 yaşında annesini kaybeden Şükrü Özyıldız'ın 1 kız kardeşi vardır. İTÜ Gemi Makineleri Mühendisliği’ni kazanarak İstanbul'a geldikten sonra, 1 yıl kadar okula devam eden Şükrü Özyıldız, yeniden sınava girdi ve Ege Üniversitesi’nde işletme okumaya başladı. Erasmus öğrenci değişim programı ile Portekiz'e gitti.

Çocukluğundan beri Muay Thai ve Jiu-Jitsu yapıyordu. Orada kafes dövüşlerine katıldı. Kafes dövüşünü daha sonra bıraktığını belirten Şükrü Özyıldız, hiperaktifliğini setlerde bastırdığını belirtti. Yurtdışında bir workshopa katılmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatro oyunlarında, reklamlarda ve dizilerde rol aldı.

Şükrü Özyıldız, 2013 yılında Gizem Karaca ve Berk Oktay ile birlikte ''Benim Hala Umudum Var'' adlı dizide Ozan karakterini canlandırdı.

6 Şubat 2015 tarihinde gösterime giren Özcan Deniz'in yazıp, yönettiği Sevimli Tehlikeli adlı filmde Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaştı.

2016 yılında yayınlanmaya başlayan Kış Güneşi adlı dizide Aslı Enver ile başrolü paylaşıyor. Ayrıca dizide Mahir Günşiray, Şenay Gürler gibi isimlerde rol almaktadır.

Filmografisi

2016 Kış Güneşi - Efe / Mete
2015 Tatlı Küçük Yalancılar - Eren
2015 Herşey Aşktan - Burak
2015 Ekşi Elmalar - Özgür
2014 Şeref Meselesi - Emir
2014 Ulan İstanbul
2013 Neva - Ilgın
2013 Benim Hala Umudum Var - Ozan
2012 Uçurum - Tolga
2011 Derin Sular - Toprak
Şükrü Özyıldız Kimdir? Biyografisi Şükrü Özyıldız Kimdir? Biyografisi Biyografistan Şükrü Özyıldız Hayatı, Şükrü Özyıldız Biyografi, Şükrü Özyıldız Nereli ve Kaç Yaşında Şükrü Özyıldız , 1988 yılında İzmir'de doğdu. Annesi Rum, Babası ise Karadeniz kökenlidir. 9 yaşında annesini kaybeden Şükrü Özyıldız&... 4.5 5

Hiç yorum yok: