Zeynep Aktuğ Kimdir? Biyografisi

Zeynep Aktuğ
Zeynep Aktuğ, 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Babası'da oyuncu olan Recep Aktuğ'dur. İlköğretim ve liseyi İstanbul'da okuyan Zeynep Aktuğ, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Ayrıca 1 yıl kadar klasik bale eğitimi de almıştır.

Birçok dizide ve sinema filminde rol aldı. Ayrıca reklam filmlerinde de oynayan Zeynep Aktuğ, Atv’de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal’ın oynadığı Selena dizisinde İngilizce Öğretmeni Ceren Soylu karakterini canlandırdı.

Zeynep Aktuğ, 2015 yılında başrolerini Cem Gelinoğlu ile paylaştığı komedi filmleri Ali Kundilli 1 ve 2 filmlerinde İlknur karakterini oynadı.

Filmografisi

2015 Ali Kundilli 2 - İlknur
2015 Ali Kundilli - İlknur
2014 Çılgın Dersane 3 - Şebnem
2007 Ayrılık - Tuğçe
2006 Selena - Ceren Soylu
2005 Aşk Her Yaşta - Esra
2004 Çınaraltı - Sırım
2004 İstanbul Şahidimdir - Selvi
Previous
Next Post »