Serhat Özcan Kimdir? Biyografisi

Serhat Özcan
Serhat Özcan (Serhat Süha Özcan), 8 Ağustos 1961 yılında Sinop'un Durağan ilçesinde doğdu. İstanbul Belediye Konservatuarı'nda eğitim alan sanatçı ilk olarak 1986 yılında Davacı filmi ile sinemaya başladı. Daha sonraki yıllarda Seslendirme sanatçılığı da yapan Serhat Özcan birçok tv dizisi ve sinema filminde rol aldı. Bir Demet Tiyatro'da Tirbişon rolü ile de tanınır. Ayrıca kendisi gibi oyuncu olan Reha Özcan'ın da abisidir.

Serhat Özcan, 2013 yılında Meryem filminde ve Sana Bir Sır Vereceğim dizilerinde aldı . Yine aynı yıl Şafak Sezer, Aydemir Akbaş ve Hande Ataizi'nin de rol alacağı Altındağlı dizisinde rol aldı.

Filmografisi

2016 Kurtlar Vadisi Pusu

2015 Kalbim Ege'de Kaldı
2014 Ulan İstanbul - Talip
2014 Karadayı
2013 Altındağlı - Bamya Erdal
2013 Sana Bir Sır Vereceğim Kemal
2013 Meryem Alman Mahmut
2012 Suskunlar 
Cengiz
2012 2 Yaka Bir İsmail 
Şair Niyazi
2011 Tövbeler Tövbesi 
Gültekin Kama
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki 
Tuğrul
2010 Çakıl Taşları 
Melih
2010 Yahşi Cazibe 
Medeni
2009 Zoraki Başkan 
Ragıp
2009 Kanal-İ-zasyon 
Atilla Abi
2008 Dedektif Biraderler 
Atilla Birgen
2008 Benim Annem Bir Melek 
Tankut
2007 Gönül Salıncağı
2006 Bir Demet Tiyatro 
Tribüşon Berkant
2005 Pamuk Prenses 2 
Mümtaz
2004 Cennet Mahallesi 
Selim Erdağı
2003 Sevdim Seni Bir Kere
2003 Lise Defteri 
Sefa
2002 Pembe Patikler 
Nasip
2000 Vizontele 
Engin
2000 Güneş Yanıkları 
Akif
1995 Bir Demet Tiyatro 
Tirbuşon/Berkant/Midyat
1994 Kaygısızlar 
Seslendirme
1993 Süper Baba 
Zabıta Vahdettin
1986 Müfreze 
 Seslendirme
1986 Davacı
Previous
Next Post »