Biyografi Ara

Fatih Saraç Kimdir? Biyografi

 

Mehmet Fatih Saraç
Mehmet Fatih Saraç, 1960 yılında İstanbul’da doğdu. Mekke Üniversitesinden mezun olan Fatih Saraç, İslami çevrelerde etkili bir isim olan Emin Hoca’nın oğludur. Bim A.Ş.,Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101), Ak Gıda A.Ş. kurucu ortağıdır ve eski Yönetim Kurulu Üyesidir.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı Cüneyt Zapsu ile BİM’de de eski ortak olan Mehmet Fatih Saraç’ın, Turgay Ciner ile iş ortaklığı UCZ Mağazacılık Ticaret A.Ş. ile başladı.

Mehmet Fatih Saraç, 10 Nisan 2012 tarihinde kurulan UCZ Mağazacılık A.Ş./ Dogal Gıda Ürünleri A.Ş. ve Mes Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Fatih Saraç, Park Holding ve Habertürk’ün sahibi Turgay Ciner ile birlikte Kasımpaşaspor Faaliyetleri A.Ş. yönetim kurulunda görev yapmaktadır.

Fatih Saraç’ın ismi Ciner Medya Grubu’nu kontrol eden Ciner Yayın Holding’in de başına 21 Aralık 2012 tarihinde getirilmesiyle duyuldu.

Fatih Saraç, Birleşmiş Milletler’in El Kaide ile bağlantılardan dolayı mal varlıklarını dondurduğu, hala ABD’nin terör listesinde bulunan Arap işadamı Yasin El Kadı’nın eski ortaklarındandır.
Fatih Saraç Kimdir? Biyografi Fatih Saraç Kimdir? Biyografi Biyografistan Fatih Saraç Hayatı, Fatih Saraç Biyografi, Fatih Saraç Nereli ve Kaç Yaşında Mehmet Fatih Saraç , 1960 yılında İstanbul’da doğdu. Mekke Üniversitesinden mezun olan Fatih Saraç, İslami çevrelerde etkili bir isim olan... 4.5 5

Hiç yorum yok: