Ahmet Kayakesen Kimdir? Biyografisi

Ahmet Kayakesen Kimdir Biyografi
Ahmet Kayakesen, 27 Eylül 1988 yılında İzmir'de doğdu. 2014 yılında Kamil Çetin'in yönettiği Çılgın Dersane 3 filminde Ercü karakteri ile tanınan Ahmet Kayakesen, aynı yıl Kocamın Ailesi dizisinde Fatih Saraçlı karakterini canlandırdı.

Ahmet Kayakesen, 2016 yılında Timur Acar ve Sera Tokdemir'in Kertenkele dizisinden ayrılması ile 3. sezonda Asena Tuğal ile birlikte diziye başrol karakterleri olarak dahil oldu. Dizide Ay Yıldızlı Adam ve Murat Komiser karakterlerini birlikte canlandırdı.

17 Kasım 2017 tarihinde gösterime giren Sen Gidi Seni filminde Serdar Sezgin, İlay Erkök, Arzu OruçAydan Taş ve Turgay Tanülkü ile birlikte rol alan Ahmet Kayakesen, Bülent rolünü oynadı.

Filmografisi

2017 Seni Gidi Seni - Bülent
2017 İki Yalancı - Alp
2017 Savaşçı - Üsteğmen Burak
2016 Hanım Köylü - Buralı İsmail
2016 Aşk Yalanı Sever
2016 Kertenkele :Yeniden Doğuş - Murat Komiser / Ay Yıldızlı
2014-2015 Kocamın Ailesi - Fatih
2014 Çılgın Dersane 3 - Ercü
Previous
Next Post »