Biyografi Ara

İlay Erkök Kimdir? Biyografi

 

İlay Erkök Kimdir Biyografi
İlay Erkök, 1 Ekim 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan İlay Erkök, daha sonra İngiltere'ye giderek burada Royal Conservatoire of Scotland'da  1 yıl kadar eğitim aldı.

İlay Erkök, Türkiye'ye döndükten sonra ünlü komedyen Tolga Çevik'in asistanlığını yapmaya başladı. 2015 yılında İnadına Aşk dizisinde Damla'yı oynadı.

2016 yılında Hande Doğandemir, Berk Hakman ve Serkan Çayoğlu'nun başrolleri paylaştığı Hayatımın Aşkı dizisinde Sezen rolünü oynadı.

Ünlü şarkıcı Keremcem ile İki Yalancı dizisinin setinde tanışan İlay Erkök, bir süredir birlikteydi. İlk Öpücük adlı filmin galasında ise Keremcem, İlay Erkök'ü ailesinde istedi.

17 Kasım 2017 tarihinde gösterime giren Seni Gidi Seni adlı komedi filminde Ahmet Kayakesen, Serdar Sezgin, Arzu Oruç, Aydan Taş ve Turgay Tanülkü ile beraber rol alan İlay Erkök, Elif karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2017 Seni Gidi Seni - Elif
2017 İlk Öpücük
2016 Çetin Ceviz 2 - Ayşen
2016 Hayatımın Aşkı - Sezen
2015 İnadına Aşk  Damla
2014 Güneşi Beklerken
İlay Erkök Kimdir? Biyografi İlay Erkök Kimdir? Biyografi Biyografistan İlay Erkök Hayatı,İlay Erkök Biyografi,İlay Erkök Nereli ve Kaç Yaşında,İlay Erkök Hakkında Bilgi İlay Erkök , 1 Ekim 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan İlay Erkö... 4.5 5

Hiç yorum yok: