Ateş Fatih Uçan Kimdir? Biyografisi

Ateş Fatih Uçan Kimdir Biyografi
Ateş Fatih Uçan, 22 Haziran 1978 yılında Erzurum'un Oltu ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde mezun oldu.

2007 yılında Boşanmak İstemiyorum adlı dizide Kemal karakterini canlandıran Ateş Fatih Uçan, 2008-2012 yılları arasında Zeki Alasya, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Melek Baykal, Pelin Sönmez, Gülay Baltacı, Max Bendo, Aslı Altaylar, Timur Acar ve Nilgün Belgün ile birlikte rol aldığı Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Ali Kemal rolü ile tanındı.

Ateş Fatih Uçan, 26 Aralık 2010 tarihinde Hülya Aksu ile evlendi.

Ateş Fatih Uçan, 2015 yılında senaryosunu Onur Ünlü'nün yazdığı ve Türkan Şoray'ın yönettiği Uzaklarda Arama adlı filmde Bahattin rolünü oynadı.

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın yeni programı ünlülerin ringte birbirleriyle box yapacakları, Box'un Yıldızları'na yarışmacı olarak katıldı.

Filmografisi

2017 Bakkalgazi - Yönetmen
2015 Uzaklarda Arama - Bahattin
2015 Heredot Cevdet Saati - Ölü
2015 Avanak Dedektör
2013-2014 Fatih-Harbiye - Asım
2010-Şefkat Tepe
2008-2011 - Akasya Durağı - Ali Kemal)
2007 Boşanmak İstemiyorum - Kemal
2003 Lise Defteri - Öğrenci
2000 Dedelerimi Evlendirirken - Dede