Burak Deniz Kimdir? Biyografisi

Burak Deniz Kimdir Biyografi
Burak Deniz, 20 Ekim 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Anne ve babası küçük yaşta boşanan Burak Deniz, Üniversitede Sanat Tarihi okudu.

Burak Deniz, 2011 yılında Şenay Gürler, Furkan Andıç, Ebru Nil Aydın, Derya Taşbaşı, Türkan Kılıç, Arif Pişkin ve Ahsen Özgenç ile rol aldığı Kolej Günlüğü adlı dizide oynadığı Onur karakteri ile ekran karşısına çıktı.

2013-2014 döneminde Kaçak adlı dizide Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören, Özlem Yılmaz, İnanç Konukçu ve Hasan Küçükçetin ile rol alan Burak Deniz, Burak Topçuoğlu rolünü oynadı.

2016 yılında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel ile başrolü paylaştı.

Burak Deniz, 2017 yılında Barış karakterini canlandırdığı, Bizim Hikaye dizisinde Hazal Kaya, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade ve Yağızcan Konyalı ile rol alıyor.

Filmografisi

2017 Bizim Hikaye - Barış
2016 Aşk Laftan Anlamaz - Murat
2015 Tatlı Küçük Yalancılar - Toprak
2015 Medcezir - Aras
2013-2014 Kaçak - Burak Topçuoğlu
2012 Sultan - Tarık
2011 Kolej Günlüğü - Onur