Cahit Gök Kimdir? Biyografisi

Cahit Gök Kimdir Biyografi
Cahit Gök, 7 Ekim 1981 yılında İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğdu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.

2008 yılında Kazım Öz'ün yazıp, yönettiği Fırtına adlı filmde oynadığı Cemal rolü ile tanınan Cahit Gök, filmde oynadığı Cemal karakteri ile 2009 Ankara Film Festivalinde Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Cahit Gök, 2009-2011 arasında yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu(Ezel), Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz(Ramiz Dayı) ve Haluk Bilginer(Kenan Birkan)'in oynadığı Ezel dizisinde Kenan Birkan'ın gençliğini canlandırdı.

2014 yılında Almanya'da 2015 yılında ise Türkiye'de gösterime giren Kutluğ Ataman'ın yönettiği Kuzu adlı filmde Nesrin Cavadzade ile rol alan Cahit Gök, İsmail rolünü oynadı.

Cahit Gök, 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Siyah Beyaz Aşk adlı dizide İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Uğur Arslan, Kıvanç Kasabalı ve Deniz Celiloğlu ile rol alıyor. Dizide Cüneyt Koçak karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2017 Siyah Beyaz Aşk - Cüneyt Koçak
2017 Sana Kalbimi Verdim
2016 Çalgı Çengi İkimiz - Cemal
2015 Tutar mı Tutar - Ayhan
2015 Hatırla Gönül - Hilmi Yavuzcan
2014 Urfalıyam Ezelden - Kadir Bozoğlu
2014 Pek Yakında - Şahikalar Asistanı
2014 Kuzu - İsmail
2013 Güzel Çirkin - Şenol
2011 Üsküdara Giderken
2011 Çalgı Çengi - Mafya
2011 Mavi Kelebekler - Marko
2010 Av Mevsimi - Vakkas
2010-2011 Ezel - Kenan Birkan'ın Gençliği
2009 Çıgıraklı Top
2009 Bir Bulut Olsam - Yaşar Bulut
2008 Fırtına - Cemal