Biyografi Ara

Cahit Kayaoğlu Kimdir? Biyografisi

 

Cahit Kayaoğlu Kimdir Biyografi
Cahit Kayaoğlu, 11 Ekim 1974 yılında Elazığ'da doğdu. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar polis komiseriyken Necati Şaşmaz'ın davet etmesi üzerine mesleği bırakarak oyunculuğa başladı. 

Cahit Kayaoğlu, 2007 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisine 77. bölümden giriş yaparak, Polat Alemdar(Necati Şaşmaz)'ın en  çok güvendiği adamları Memati(Gürkan Uygun), Abdülhey(Kenan Çoban) ve Güllü Erhan(Erhan Ufak) ile birlikte ana karakterlerden biri olarak 2016 yılında dizi sona erene kadar Cahit karakterini canlandırdı. Ayrıca dizinin senaryosuna katkıda bulundu.

Cahit Kayaoğlu, 3 Haziran 2016 tarihinde Hidiv Kasrı'nda Sevcan Alkan ile evlendi.

2017 yılında Selçuklu devletinde Alaaddin Keykubat dönemi ve sonrasında ki Gıyaseddin dönemini konu alan Direniş Karatay adlı filmde Alaaddin Keykubat'ı canlandırdı.

29 Eylül 2017 tarihinde gösterime giren senaryosunu Necati Şaşmaz, Alper Erze ve Murat Koca ile birlikte yazdıkları  15 Temmuz gecesi yaşananları konu alan Kurtlar Vadisi Vatan filminde rol aldı.

Filmografisi

2017 Kurtlar Vadisi Vatan
2017 Direniş Karatay - Alaaddin Keykubat
2009-2016 Kurtlar Vadisi Pusu - Cahit Kaya
Cahit Kayaoğlu Kimdir? Biyografisi Cahit Kayaoğlu Kimdir? Biyografisi Biyografistan Cahit Kayaoğlu Hayatı, Cahit Kayaoğlu Biyografi, Cahit Kayaoğlu Nereli ve Kaç Yaşında, Cahit Kayaoğlu Hakkında Bilgi Cahit Kayaoğlu , 11 Ekim 1974 yılında Elazığ'da doğdu. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar polis komiseriyken Necati Şaşmaz 'ın davet e... 4.5 5

Hiç yorum yok: