Erkan Kolçak Köstendil Kimdir? Biyografisi

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir Biyografi
Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Bursa Lisesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Erkan Kolçak, bir dönem Bursaspor'da kalecilikte yaptı. Tuncay Özinel Tiyatrosunda oyunculuğa başladı.

Sakarya Fırat adlı dizide oynadığı Murat Karakum rolü ile tanınan Erkan Kolçak, 2009 yılında Mukadderat isimli ilk Facebook dizisini yaptı. 2010 yılında yaptığı Vakit adlı kısa film ile Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa film yarışmasında En İyi Senaryo ve Görüntü, Kral Midas Kısa Film Yarışmasında En İyi Film ve Yönetmen ödüllerini aldı. Antalya Film Festivalin'de de Özel Gösterim en iyi senaryo, görüntü, yönetmen ve en iyi film ödüllerini kazandı.

2015'te senaryosunu Burak Aksak'ın yazıp, yönettiği Kara Bela adlı komedi filminde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Cihan Ercan ve Tarık Ünlüoğlu ile rol alan Erkan Kolçak Köstendil, Güven karakterini canlandırdı.

2017 yılında Çukur adlı dizide Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Rıza Kocaoğlu ile Erkan Kolçak, Vartolu Sadettin rolünü oynuyor.

Filmografisi

2018 Kız Melselesi
2017 Çukur - Vartolu Sadettin
2017 Put Şeylere
2017 Görünen Adam - Kurtuluş
2017 Bir Deli Sevda - Mehmet
2017 Babam
2016 Familya - Toprak Beyoğlu
2015 Yok Artık - Taksici Fikret
2015 Takım : Mahalle Aşkına
2015 Muhteşem Yüzyıl Kösem - Şahin Giray Han
2015 Kara Bela - Güven
2014 İtirazım Var - Süpermen
2014 Yağmur Kıyamet Çiçeği - Şenol
2014 Ulan İstanbul - Karlos
2014 One Night in İstanbul
2013 Merhamet - Mehmet
2012 Babalar ve Evlatlar
2009-2010 Sakarya Fırat - Mahmut Karakum
2009 M.A.T - Emre
2008 Güz Sancısı - Nümayişçi
2005 Kurtlar Vadisi - Galerici
Previous
Next Post »