Esin Moralıoğlu Kimdir? Biyografisi

Esin Moralıoğlu Kimdir Biyografi
Esin Moralıoğlu, 25 Ağustos 1969 yılında Almanya'da doğdu. 1989 yılında İzmir'de düzenlenen fuarda Venüs Güzeli ve 1990 yılında Mankenler Kraliçesi seçilen Esin Moralıoğlu, mankenlik ve oyunculuk yaptı.

1990 ve 1992 yıllarında çekilen senaryosunu Safa Önal'ın yazığı ve Melih Gülgen'in yönettiği Tatar Ramazan ve Tatar Ramazan Sürgünde filmlerinde Kadir İnanır ile rol alan Esin Moralıoğlu, Zeynep rolünü oynadı.

Esin Moralıoğlu, 1996 yılında On Parmak On Marifet adlı yarışma programını Savaş Karakaş ile sundu.

1997'de Yalan adlı dizide Özcan Deniz ile başrolü paylaşan Esin Moralıoğlu, 1998 yayınlanan Üç Yapraklı Yonca dizisinde kız kardeşi Funda Moralıoğlu ile birlikte rol aldı.

Son olarak 2005 yılında Aydan Şener, Mustafa Uğurlu, Cem Özer ve Özcan Carda ile birlikte rol aldığı, Masum Değiliz adlı dizide Selma karakterini canlandıran Esin Moralıoğlu, evlendikten sonra oyunculuğu bıraktı.

2006 yılında İş adamı İshak Cerit ile yapan Esin Moralıoğlu, 2010 yılında boşandı. Ancak, tekrar bir araya gelerek 2013 yılında 2. kez evlendiler.

Filmografisi

2005 Masum Değiliz - Selma
2005 Ispanaktan Nağmeler
2003 Umutların Ötesi
2003 Bedel
2002 Romantik - Esin
2002 Derya & Deniz - Merdane
2000 Zülküf ile Zarife - Zarife
2000 Tirvana
1999 Şampiyon
1998 Üç Yapraklı Yonca - Esin
1997 Yalan - İpek
1992 Tatar Ramazan Sürgünde - Zeynep
1990 Tatar Ramazan - Zeynep