Biyografi Ara

Furkan Andıç Kimdir? Biyografisi

 

Furkan Andıç Kimdir Biyografi
Furkan Andıç, 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. Ataşehir lisesinden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya giderek Kiev Politeknik Üniversitesinde 2 yıl Ekonomi eğitimi alan Furkan Andıç, daha sonra İstanbul'a dönerek Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümüne girdi. Burada da ilk dönemden sonra Yeditepe Üniversitesi'ne geçiş yaptı. Ancak oyunculuk çalışmalarından dolayı okulunu dondurmak zorunda kaldı.

2011 yılında Kolej Günlüğü dizisinde Şenay Gürler, Burak Deniz, Ebru Nil Aydın, Derya Taşbaşı, Türkan Kılıç, Arif Pişkin ve Ahsen Özgenç ile rol alan Furkan Andıç, dizide oynadığı Mert rolü ile tanındı.

2014 yılında Kaçak Gelinler dizisinde Selim karakterini canlandırdı.

Furkan Andıç, 2016 yılında Sinan karakterini canladırdığı, Tatlı İntikam adlı dizide Leyla Lydia Tuğutlu, Can Nergis, Hazal Türesan, Zeyno Gönenç ve Ayşe Nil Şamlıoğlu ile rol aldı.

2017 yayınlanmaya başlayan Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği, Meryem dizisinde Savaş Sargun karakterini canlandıran Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş ile başrolü paylaşıyor.

Furkan Andıç, 20 Ekim 2017 tarihinde vizyona giren Damat Takımı adlı filmde Ömer rolünü oynadı.

Filmografisi

2017 Damat Takımı - Ömer
2017 Meryem - Savaş Sargun
2016 Tatlı İntikam - Sinan
2015 Kırgın Çiçekler - Gökhan
2014 Kaçak Gelinler - Selim
2014 Aşk Ekmek Hayaller - Altan
2013 Yağmurdan Kaçarken - Harun
2012 Umutsuz Ev Kadınları - Levent
2011 Kolej Günlüğü - Mert
Furkan Andıç Kimdir? Biyografisi Furkan Andıç Kimdir? Biyografisi Biyografistan Furkan Andıç Hayatı, Furkan Andıç Biyografi, Furkan Andıç Nereli ve Kaç Yaşında, Furkan Andıç Hakkında Bilgi Furkan Andıç , 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. Ataşehir lisesinden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gider... 4.5 5

Hiç yorum yok: