Gökçe Akyıldız Kimdir? Biyografisi

Gökçe Akyıldız Kimdir Biyografi
Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 yılında Sinop'ta doğdu. 2003 yılında Türk ve Yunan ortak yapımı Bir Tutam Baharat adlı filmde çocuk oyuncu olarak Saime'nin çocukluğunu canlandıran Gökçe Akyıldız, küçük yaşta oyunculuk deneyimi kazandı.

2003 yılında yayınlanan Büyükmüş de Küçülmüş adlı dizide Mehmet Ali Erbil, Melisa Sözen ve Nilgün Belgün ile rol alan Gökçe Akyıldız, Gizem rolünü oynadı.

2012 yılında Nisan Akman'ın yönettiği Kötü Yol adlı dizide Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum ile rol alan Gökçe Akyıldız, Canan karakterini canlandırdı.

2015 yılında yayınlanmaya başlayan Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, İpek Karapınar, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker ile birlikte rol aldığı, Kırgın Çiçekler adlı dizide Songül karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2015-2017 Kırgın Çiçekler - Songül
2014 Medcezir - Zeynep
2013-2014 Fatih Harbiye - Aslı
2012 Bizim Okul - Kardelen
2012 Kötü Yol - Canan
2011-2012 Hayat Devam Ediyor - Zozan Fırat
2009 Konak - Selma
2008-2010 Kollama - Nurbanu
2008 Gazi - Berçem
2007 Parmaklıklar Ardında - Birsen Mutlu
2006 Ezogelin - Tekgül
2005 Zeynep - Tülin
2005 Beşinci Boyut - Başak
2004-2006 Büyük Buluşma - Selcan
2003 Çınaraltı - Gökçe
2003 Büyümüşte Küçülmüş - Gizem
2003 Bir Tutam Baharat - Saime Çocukluğu