Hazal Adıyaman Kimdir? Biyografisi

Hazal Adıyaman Kimdir Biyografi
Hazal Adıyaman, 22 Kasım 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Arkadaşlarının tavsiyesi ile bir ajansa kayıt olan Hazal Adıyaman, Muhteşem Yüzyıl dizisine Cariye Gülsüm karakteri ile katıldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra başka yapımlardan da teklifler alan Hazal Adıyaman, Aşkın Bedeli ve Bir Yusuf Masalı dizilerinde de rol aldı.

2016 yılında Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği Hanım Köylü dizisinde Yasemin rolünü oynadı. 

2017 yılında Kalbimdeki Deniz adlı dizide Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Batuhan Ekşi ile rol alan Hazal Adıyaman, Ece Öztuna rolünü canlandırıyor.

Filmografisi

2017 Kalbimdeki Deniz - Ece Öztuna
2016 Hanım Köylü - Gülgün
2015 Kiraz Mevsimi
2014 Bir Yusuf Masalı - Yasemin
2013 Aşkın Bedeli - Melek
2013 Muhteşem Yüzyıl - Gülsüm