İpek Erdem Kimdir? Biyografisi

İpek Erdem Kimdir Biyografi
İpek Erdem, 1984 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan İpek Erdem, Üniversitede arkadaşı Yıldız Asyalı aracılığı ile ünlü yönetmen Gani Müjde ile tanışarak Hayat Bilgisi adlı dizide rol almaya başladı.

2003-2006 arasında yayınlanan Hayat Bilgisi adlı dizide Perran Kutman, Kerem Kupacı, Tarık PapuççuoğluBelma Canciğer, Serhan Arslan, Paşhan Yılmazel, Ümit Erdim, ve Ulvi Alacakaptan ile rol alan İpek Erdem, Barbie Gamze karakteri ile tanındı.

2007'de Burak Kut ile başrolü paylaştığı Aşk Kapıyı Çalınca adlı dizide Ela Yorgancıoğlu rolünü oynayan İpek Erdem, 2008'de Yasemin Yalçın ve Tarık Papuççuoğlu'nun başrolleri paylaştığı Aman Annem Görmesin dizisinde Burcu karakterini canlandırdı.

İpek Erdem, 2010-2013 yılları arasında yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinde Münevver Hancıoğlu rolünü oynadı.

İpek Erdem, 2015 yılında Eve Dönüş dizisinde rol arkadaşı olan Tardu Flordun ile aşk yaşamaya başladı.

2017 yılında Gökhan Aksu'nun yazıp, yönettiği Semur Şeytanın Kabilesi adlı korku filminde başrolde Merve rolünü oynadı.

Filmografisi

2017 Semur Şetanın Kabilesi - Merve
2017 Dünyanın En Güzel Kokusu 2
2015 Eve Dönüş - Canan
2013 Böyle Bitmesin
2013 Lale Devri - Münevver
2010-2012 Yer Gök Aşk - Münevver
2009 Beş Şehir - Mehtap
2008 Aman Annem Görmesin - Burcu
2008-2009 Elveda Rumeli - Nevreste
2007 Aşk Kapıyı Çalınca - Ela Yorgancıoğlu
2006 Karınca Yuvası - Mine
2003-2006 Hayat Bilgisi - Barbie Gamze