Seray Kaya Kimdir? Biyografisi

Seray Kaya Kimdir Biyografi
Seray Kaya, 4 Şubat 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Seray Kaya, İsmet Üstekin'den de oyunculuk dersleri aldı. İlk olarak Huzur Sokağı adlı dizide rol alarak ekran karşısına çıktı.

2014-2015 döneminde yayınlanan Kocamın Ailesi adlı dizide Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamiloğlu, Durul Bazan, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür ile birlikte rol alan Seray Kaya, dizide rol arkadaşı olan Gökhan Alkan ile aşk yaşamaya başladı.

Seray Kaya, 2016 yılında Serdar Gözelekli'nin yönettiği Gülümse Yeter adlı dizide Gül rolünü oynadı. 

2017'de başlayan Caner Cindoruk, Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici ve Devrim Özder Akın ile Kadın adlı dizide rol alan Seray Kaya, Şirin Sarıkadı karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2017 Kadın - Şirin Sarıkadı
2016 Gülümse Yeter - Gül
2015 Evli ve Öfkeli
2014-2015 Kocamın Ailesi - Miray
2012 Huzur Sokağı
Previous
Next Post »