Sercan Badur Kimdir? Biyografisi

Sercan Badur Kimdir Biyografi
Sercan Badur, 30 Ekim 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.

2010 yılında Karanlıktakiler filminde ilk rolünü oynayan Sercan Badur, 2011 yılında gösterime giren Mert Fırat, Nergis Öztürk ve Zeynep Oral ile birlikte rol aldığı Atlı Karınca adlı filmde Mert rolünü oynadı.

Coşkun Irmak'ın Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete Akarsu(Aras Bulut İynemli)'nun liseden arkadaşı olan Necati karakterini canlandırdı.

2014-2015 döneminde yayınlanan Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç, Turgay Tanülkü ve Meltem PamirtanAyşe Akın  ile rol aldığı, Güllerin Savaşı dizisinde Cihan rolünü oynadı.

2016 yılında Bülent İnal, Ayça Bingöl, Caner Şahin, Doğa Zeynep Doğuşlu, Erdem Akakçe ve Eva Dedova ile rol alan Sercan Badur, Mert rolünü oynadı.

Filmografisi

2016 Babam ve Ailesi - Mert
2015 Uzaklarda Arama
2014-2015 Güllerin Savaşı - Cihan
2012 Son Yaz Balkanlar 1912
2012 El Yazısı - Ahmet
2012 Canımın İçi - Kaya
2012 Dedeler En İyisin Bilir - Kısa Film
2011 Atlı Karınca - Edip
2010-2012 Öyle Bir Geçer Zamanki
2010 Karanlıktakiler