Tuba Erdem Kimdir? Biyografisi

Ayşe Tuba Erdem Kimdir Biyografi
Ayşe Tuba Erdem, 24 Şubat 1975 yılında İzmir'de doğdu. 1992 yılında tiyatroya başlayan Tuba Erdem, birçok tiyatro oyununda rol aldı. Tiyatro dışında seslendirme yönetmenliği ile dizi ve film oyunculuğu da yapmaktadır. Bir dönem Ataköy FM'de radyo sunuculuğu da yaptı.

2000-2003 yılları arasında TRT'de yayınlanan Engin Alkan, Şebnem Sönmez, Nuray, Uslu, Ayça Mutlugil, Gülden Güney, Ruhi Sarı, Olgun Şimşek, Okan Selvi ve Özlem Türkad'ın ile birlikte oynadığı, Yedi Numara adlı dizide evin en aklı başında kızı olan Armağan karakterini canlandırdı.

2011 yılında Oğuzhan Tercan'ın yönettiği, Tek Başımıza dizisinde Ahu Türkpençe, Başak Köklükaya, Şekip Taşpınar, Tardu Flordun, Erkan Bektaş, Barış Yalçın ve Hakan Meriçliler ile rol alan Tuba Erdem, Nazan karakterini canlandırdı.

2017 yılında yeniden yayınlanmaya başlayan senaryosunu Birol Güven'in yazdığı Çocuklar Duymasın dizisinde Şeyda rolünü oynadı.

Filmografisi

2017 Çocuklar Duymasın - Şeyda
2017 Nerdesin Birader?
2016 Hangimiz Sevmedik - Şükriye Durulmaz
2014 Bir Yusuf Masalı
2011 Tek Başımıza - Nazan
2008 Bir Varmış Bir Yokmuş - Güler
2007 Bıçak Sırtı
2006 Erkekler Ağlamaz - Zeynep
2006 Beynelminel
2005 Ters Köşe
2004 Gece Yürüyüşü - Nazan
2004 Aliye
2002 Kısa Devre - Hırsız
2000-2003 Yedi Numara - Armağan
1998 Üçüncü Sayfa Asistan
1994-1997 Şehnaz Tango