Biyografi Ara

Ayça Ayşin Turan Kimdir? Biyografisi

 

Ayça Ayşin Turan Kimdir Biyografi
Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 yılında Sinop'ta doğdu. Liseyi Sinop'ta tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi RTS bölümünü kazandı. Küçük yaşta keman çalmayı öğrenen Ayça Ayşin Turan, Sinop Belediye Konservatuarı ve Gazanfer Özcan - Gönül Ülkü Özcan Tiyatrosunda oyunculuk eğitimlerinin yanı sıra Avustralya'da oyuncu koçluğu yapan Ferit Selçuk'tan da dersler aldı.

2011-2012 döneminde yayınlanan Dinle Sevgili dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteri ile ilk kez izleyici karşısına çıkan Ayça Ayşin Turan,

2013-2016 arasında Karagül dizisinde Ece Uslu, Mesut Akusta, Hilal Altınbilek, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Mert Yazıcıoğlu, İlayda Çevik, Arda Erkuran, Gonca Cilasun ve Hülya Duyar ile rol alan Ayça Ayşin Turan, Ada Şamverdi rolünü oynadı.

Avustralyalı model Miranda Kerr'e olan benzerliğiyle dikkat çeken Ayça Ayşin Turan, Karagül dizisinde tanıştığı, Özcan Deniz ile bir süre aşk yaşadı.

6 Şubat 2015 tarihinde gösterime giren Özcan Deniz'in yazıp, yönettiği  Sevimli Tehlikeli adlı filmde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Filmde oynadığı Zeliş karakteri ile Altın Palmiye Televizyon ve Basın Ödülleri kapsamında, Yılın Çıkış Yapan Sinema Oyuncusu seçildi.

Ayça Ayşin Turan, 2016 yılında Altınsoylar adlı dizide Aras Aydın, Cihat TamerBegüm Akkaya, Bennu Yıldırımlar, Burak Sevinç ve Şebnem Bozoklu ile birlikte rol aldı.

2017 yılında yayınlanmaya başlayan Meryem dizisinde Furkan Andıç, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Betemsu Özdemir, Sema Öztürk ve Serenay Aktaş ile rol alan Ayça Ayşin Turan, başrolde Meryem karakterini canlandırıyor.

9 Aralık 2017 tarihinde düzenlene 44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ni Cem Davran ile birlikte sundu.

Ayça Ayşin Turan, 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Fantastik Türk dizisi Hakan : Muafız'da Leyla karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2020 Zemheri - Firuze
2018 Hakan : Muhafız - Leyla
2017 Meryem - Meryem
2016 Altınsoylar - Burcu Günebakan
2015 Sevimli Tehlikeli - Zeliş
2013-2015 Karagül - Ada
2011-2012 Dinle Sevgili - Gülfem
Ayça Ayşin Turan Kimdir? Biyografisi Ayça Ayşin Turan Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ayça Ayşin Turan Hayatı, Ayça Ayşin Turan Biyografi, Ayça Ayşin Turan Nereli ve Kaç Yaşında, Ayça Ayşin Turan Hakkında Bilgi Ayça Ayşin Turan , 25 Ekim 1992 yılında Sinop'ta doğdu. Liseyi Sinop'ta tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi RTS bölümünü kaz... 4.5 5

Hiç yorum yok: