Çağlar Ertuğrul Kimdir? Biyografisi

Çağlar Ertuğrul Kimdir Biyografi
Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğdu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliğini bitiren Çağlar Ertuğrul, oyunculuk eğitimini Akademi 35 Buçuk Oyunculuk Okulu'nda Vahide Perçin ve Altan Gördüm'den aldı.

2012 yılında Alper Çağlar'ın yazıp, yönettiği Dağ filminde Oğuz Çağlar'ı oynayan Çağlar Ertuğrul, film gösterime girmeden dizi teklifi aldı.

2012-2014 döneminde yayınlanan Benim İçin Üzülme adlı dizide Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Öykü Çelik, Beyazıt Gülercan, Selin Şekerci ve Özlem Başkaya ile birlikte rol alan Çağlar Ertuğrul, Sinan karakterini canlandırdı.

2014 yılında Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli ile rol aldığı Beyaz Karanfil dizisinde Başar rolünü oynadı.

Çağlar Ertuğrul, 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Yağız Egemen rolünü oynadığı, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşiray, Gülşen Tuncer, Hazal Türesan, Tolga Güleç, Türkan Kılıç ve Alp Navruz ile birlikte rol alıyor.

31 Mart 2017 tarihinde gösterime giren Biz Size Döneriz gençlik komedi filminde Hande Soral, Fırat Albayram, Betemsu Özdemir, Tarık Ündüz ve Tuğçe Kurşunoğlu ile rol alan Çağlar Ertuğrul, Akın rolünü oynadı.

Filmografisi

2018 Ailecek Şaşkınız
2017 Fazilet Hanım ve Kızları - Yağız Egemen
2016 Biz Size Döneriz - Akın
2016 Dağ 2 - Üsteğmen Oğuz Çağlar
2014 Kurt Seyit Şura - Yusuf
2014 Boynu Bükükler - Ersin
2014 Beyaz Karanfil - Başar
2014 Bana Masal Anlatma - Erdil
2012 Dağ - Oğuz Çağlar
2012-2014 Benim İçin Üzülme - Sinan