Volkan Girgin Kimdir? Biyografisi

Volkan Girgin Kimdir Biyografi
Volkan Girgin, 1974 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinde okuyan Volkan Girgin, Kültür Üniversitesinde İletişim Tasarımı alanında yüksek lisans yaptı.

2000-2003 yılları arasında Engin AlkanŞebnem SönmezOlgun ŞimşekRuhi Sarı, Okan Selvi, Tuba Erdem, Ayça Mutlugil, Nuray Uslu ve Özlem Türkad ile rol aldığı, Yedi Numara adlı dizide oynadığı Recep Ballıoğlu karakteriyle de tanınan Volkan Girgin, sürekli kullandığı ''müsrifliğin lüzumu yok'' repliği ile tanındı. Yedi Numara dizisinde ayrıca senarist olarak da çalıştı.

2014 yılında Cezmi Baskın'ın başrolde oynadığı, Bizim Hoca filminde Necip rolünü oynadı.

2015 yılında senaryosunu kendisinin yazdığı Yeni Hayat adlı filmde Tayanç Ayaydın, Gülçin Santırcıoğlu, Sedef Pehlivanoğlu, Sabriye Kara, Ahmet Gülhan ve Şamil Kafkas ile rol alan Volkan Girgin, Sedat rolünü oynadı.

19 Ocak 2018 tarihinde gösterime girecek olan Belçim Bilgin ve Halil Sezai'nin başrolleri paylaştığı, Rüzgar adlı filmin senaryosunu yazan Volkan Girgin, filmde Cem 

Filmografisi

2018 Rüzgar - Cem - Senarist
2017 Zengin Kısmet - Mehmet - Senarist
2017 Organik Aşk - Senarist
2016 Çanakkale Yüzyıllık Mühür - Senarist
2015 Yeni Hayat - Sedat - Senarist
2014 Gurbette Aşk - Senarist
2014 Bizum Hoca - Necip
2013 Muhteşem Yüzyıl - Esnaf
2013 Yabancı Gelin - Senarist
2012 Canım Benim - Senarist
2011 Aşk ve Devrim - Polis
2009 Aile Saadeti - Senarist
2006 Ah Polis Olsam - Ömer Derin
2002 Pembe Patikler - Lütfü
2000-2003 Yedi Numara - Recep - Senarist
1997 Ruhsar - Baha
1995 Tuhaf Bir Gece
1994 Kaygısızlar - Çırak