Biyografi Ara

Burak Aziz Kimdir? Biyografisi

 

Burak Aziz
Burak Aziz, 2000 yılında "Gul Kurusu" albümü ile ilk çıkışını yaptı. Ertesi sene Fransa'da, dünyaca ünlü sanatçı İshtar ile düet yaptığı ve üç ayrı dilde seslendirdiği resmi kulüp marşı "Galatasaray Te Quiero"nun single'ı ile dünyaya açıldı.

2003 yılında Amerika'da "Time Zone Records" tarafından yayınlanan "Bella Habibi" ve "Yallah Amigos" albümlerinde, birinin beste ve sözü kendisine ait olan iki parçayı seslendirdi.

Ayni yil Burak Demir'in Turkiye'de olduğu kadar yurt dışında da ilgi gören "Dreamin' İstanbul" albümünde vokal ve ud performansıyla yer aldı.

Haliç Üniversitesi Klasik Türk Müziği Konservatuarı'nda öğrenim gören Burak Aziz, aralarında "Nalan" ve "Lara"nın da bulunduğu popüler sanatçıların albümlerinde söz ve besteleri ile yer aldı.

Burak Aziz, dört yıllık hazırlık doneminden sonra Müzikal Yapım'dan çıkacak olan ikinci solo albümü "Paslanmaz" ile popüler müzik dünyasına dönüş yapıyor. Burak Demir'in aranjorlüğünü yaptığı albüm, Murat Eryalçın ve Ali Çehreli'nin yanı sıra, sanatçının kendi söz ve bestelerinden oluşuyor. Albümde "Alev", "Günce" ve "Lara" da vokalleriyle Burak Aziz'e eslik ediyor.
Burak Aziz Kimdir? Biyografisi Burak Aziz Kimdir? Biyografisi Biyografistan Burak Aziz , 2000 yılında "Gul Kurusu" albümü ile ilk çıkışını yaptı. Ertesi sene Fransa'da, dünyaca ünlü sanatçı İshtar ile... 4.5 5

Hiç yorum yok: