Biyografi Ara

Hasan Karakaya Kimdir? Biyografi

 

Hasan Karakaya
Hasan Karakaya, 1954 yılında Konya’da doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra Konya İmam Hatip okuluna gitmek istedi ama gidemedi. Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek okulunda okudu.

Öğrencilik yıllarında gazetelere edebi yazılar yazdı. Barış Gazetesi'nde de yazılar yazdı. Barış'tan sonra yazı işleri müdür yardımcısı olarak Yenigün Gazetesi'ne geçti. Daha sonra da Başkent Gazetesi'ne geçti.

1 yıl sonra 22 yaşında yazı işleri müdürü oldu. Burada 2 yıl görev yaptıktan sonra Milli Gazete’ye geçip 8 yıl orada çalıştı. Ardından 9 yıl da Türkiye Gazetesi'nde çalıştı. 1995 yılında da Vakit gazetesine geçti ve hala orada çalışmaktadır.

Hasan Karakaya, 3 nisan 2013 tarihinde Ak Parti Hükümeti tarafından açıklanan ve barış sürecini yönetecek olan 63 kişilik Akil insanlar listesine Ege Bölgesinden girmiştir.
Hasan Karakaya Kimdir? Biyografi Hasan Karakaya Kimdir? Biyografi Biyografistan Hasan Karakaya , 1954 yılında Konya’da doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra Konya İmam Hatip okuluna gitmek istedi ama gidemedi. Gazetecilik ... 4.5 5

Hiç yorum yok: