Nihan Balyalı Kimdir? Biyografisi

 

Nihan Balyalı
Nihan Balyalı, 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi mezunudur. İlk olarak Kızım Nerede dizisinde Hazal Arslan rolü ile ekran karşısına geçen Nihan Balyalı, Bizim Yenge ve Bulutların Ötesi gibi dizilerde de başarılı bir grafik yakaladı.

Trt1'de yayınlanan 6 Mantı dizisinde Buse karakterini canlandırdı. Son olarak 2013 yılında vizyona giren Kızım İçin filminde rol alan Nihan Balyalı, çalışmalarına devam etmektedir.

Filmografisi

2013 Kızım İçin
2012-2013 6 Mantı - Buse
2012 Bulutların Ötesi - Ece
2011 Bizim Yenge - Meryem
2010 Kızım Nerede - Hazal Arslan
Nihan Balyalı Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Nihan Balyalı Biyografi, Nihan Balyalı Hayatı, Nihan Balyalı Kaç Yaşında, Nihan Balyalı Nereli Nihan Balyalı , 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi mezunudur. İlk olarak Kızım Nerede dizisinde Hazal Arslan rolü i...

Hiç yorum yok: