Biyografi Ara

Önder Bekensir Kimdir? Biyografi

 

Önder Bekensir
Önder Bekensir, 1975 yılında İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi’nde iki yıl turizm otelcilik eğitimi aldı. 1995 yılında Mr. Turkey Yarışması’nda ikinci olduktan sonra iki yıl mankenlik yapsa da bunu hiçbir zaman bir meslek olarak görmediğinden eğitim için Amerika’ya gitti.

Florida’da Atlantic Üniversitesi’de uluslararası iş yönetimi eğitimi alan ve ekonomi master’ını da yine aynı üniversitede tamamlayan Bekensir, 10 yıllık Amerika döneminde işletmecilik yapıp bir süre de avukat bürosunda çalıştıktan sonra babasının ani vefatıyla apar topar Türkiye’ye dönmüş. Kardeşiyle birlikte kimyasal tuz üreten aile şirketlerinin başına geçen ve oradaki işleri düzene koyduktan sonra bir buçuk yıl önce Fim Organizasyon adıyla kendi şirketini açtı.

7 Ağustos 2007 tarihinde  iş adamı Faruk Yalçın'ın kızı, Süreyya Yalçın ile ilk evliliğini yapan Önder Bekensir, 3 sonra boşandı.

Önder Bekensir, 2009 yılının Ağustos ayında Demet Akalın ile evlendi. 27 Temmuz 2010 tarihinde ise boşandı.
Önder Bekensir Kimdir? Biyografi Önder Bekensir Kimdir? Biyografi Biyografistan Önder Bekensir Hayatı, Önder Bekensir Biyografi, Önder Bekensir Kaç Yaşında, Önder Bekensir Nereli Önder Bekensir , 1975 yılında İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi’nde iki yıl turizm otelcilik eğitimi aldı. 1995 yılında Mr. Tur... 4.5 5

Hiç yorum yok: