Biyografi Ara

Reza Zarrab Kimdir? Biyografi

 

Reza Zarrab
Reza Zarrab, 13 temmuz 1984 tarihinde Azerbaycan'ın Bakü şehrinde doğdu. Zengin bir ailenin çocuğu olan Reza Zarrab, 2006 yılında İstanbul'a yerleşti.

Bakü'deki işlerinin dışında İstanbul Kapalıçarşı'daki kuyumcu dükkanında mücevher işlemeciliği ve ticaretiyle adını duyurmaya başladı. Yalova'da ise bir tersane kuran Reza Zarrab çalışma ofisi olarak Metroport'u tercih etti. Ataköy Konakları ve Şişli Elite Residance'ta evi vardır.

Ayrıca beste'de yazan Reza Zarrab’ın yaptığı bestelerden Eski Toprak'ı Sibel Can, Ölümsüz Aşklar ve Neden şarkılarını İbrahim Tatlıses okumuştur. Ayrıca, Ebru Gündeş'in Evet adlı albümüne de söz ve müziğini kendisinin yazdığı Sadece Sevdim adlı şarkıyı vermişti.

Reza Zarrab, 10 Şubat 2010 tarihinde şarkıcı Ebru Gündeş ile evlendi. 15 Ekim 2011 tarihinde de kızı Alara dünyaya geldi.

Reza Zarrab, Ebru Gündeş'e nikah hediyesi olarak plakasında 'EBR' harfleri olan 520 bin liralık BMW 7.60 aldı. Ayrıca Aston Martin marka 340 bin Euro değerinde bir spor araba daha aldı.

Evliliklerinden bu yana Reza Zarrab’ın, Ebru Gündeş’e hediye ettikleri inanılmaz bir servet değerindedir. Değerli hediyelerden bazıları arasında; lüks arabalardan başka, Kanlıca’da yaklaşık 26 milyon değerinde ikiz yalı, 3 Milyon değerinde bir ofis, Bodrum Kalesi manzaralı 1 milyon 850 bin liralık yazlık, ultra lüks tekne, 800 bin lira değerinde Dutyfree adlı şampiyon at, Dubai’de bir ev sayılabilir.

Reza Zarrab, 2013 Aralık ayının başlarında müzayededen ressam Nazmi Ziya'nın 'Sanatçının Evi' konulu tablosunu 1 milyon 50 bin liraya satın alarak eşi Ebru Gündeş'e yılbaşı hediyesi verdi.

Reza Zarrab, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında 16 Aralık 2013 tarihinde Üç bakanın oğlu ve iş adamları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli ile beraber gözaltına alındı. İstanbul'daki yolsuzluk operasyonunda Ali Ağaoğlu ve Reza Zarrab'ın yanı sıra Bakanlar, Zafer Çağlayan, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar'ın oğulları ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir gözaltına alındı.
Reza Zarrab Kimdir? Biyografi Reza Zarrab Kimdir? Biyografi Biyografistan Reza Zarrab Hayatı, Reza Zarrab Biyografi, Reza Zarrab Nereli, Reza Zarrab Kaç Yaşında Reza Zarrab , 13 temmuz 1984 tarihinde Azerbaycan'ın Bakü şehrinde doğdu. Zengin bir ailenin çocuğu olan Reza Zarrab, 2006 yılında İst... 4.5 5

Hiç yorum yok: