Biyografi Ara

Şemsi Bayraktar Kimdir? Biyografisi

 

Şemsi Bayraktar Kimdir
Şemsi Bayraktar, 1958 yılında Adapazarı’nın Akyazı ilçesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi ve Ziraat Fakültesi'nde öğrenim gördü.

Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Birliği ve Fiskobirlik'te Denetim Kurulu Üyesi, TZOB Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ile Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu (IFAP) Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulundu.

2012 yılının aralık ayında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 3. Olağan Genel Kurulu'nda, kurum yönetim kurulunda sosyal tarafları temsil eden 5 üyeden biri olarak Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar seçildi. Ayrıca Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı Üyesidir.

Şemsi Bayraktar, çiftçilik, tavukçuluk ve ticaretle uğraşmaktadır.

Şemsi Bayraktar, evli, üç çocuk babasıdır.

3 nisan 2013 tarihinde Ak Parti Hükümeti tarafından açıklanan ve barış sürecini yönetecek olan 63 kişilik Akil insanlar listesine Karadeniz Bölgesi Temsilcisi olarak girmiştir.
Şemsi Bayraktar Kimdir? Biyografisi Şemsi Bayraktar Kimdir? Biyografisi Biyografistan Şemsi Bayraktar , 1958 yılında Adapazarı’nın Akyazı ilçesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi ve Ziraat Fakültesi'nde öğreni... 4.5 5

Hiç yorum yok: