Biyografi Ara

Aysun Kayacı Kimdir? Biyografisi

 

Aysun Kayacı
Aysun Kayacı, 23 Mart 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başladı. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra 2000'li yıllarda oyunculuğa da başladı ve Zehirli Çiçek dizisinde rol aldı.

Aysun Kayacı, 2004 yılında 12. MGD Altın Objektif Ödülleri'nde Yılın En İyi Mankeni ödülünü aldı. 2005 yılında Çat Kapı, 2006 yılında Doktorlar, 2007 yılında Sessiz Gemiler adlı dizilerde rol aldı.

Aysun Kayacı, Kısık Ateşte 15 Dakika adlı sinema filminde de şarkıcı rolü oynadı. 2007 - 2008 yıllarında bir içecek firmasının ses getiren reklam filminde oynadı.

Aysun Kayacı, 2009 da Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nü bitirmiştir. Dizi oyunculuklarına devam etse de ağırlık olarak şu anda NTV’de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol adlı televizyon programında sunuculuk yapmaktadır. Ayrıca Haldun Dormen ile birlikte özel bir kanalda şarkı yarışması sunuculuğu yapmaktadır.

Aysun Kayacı, 27 Mart 2008 tarihinde sözkonusu programda,  ve George Orwell'in Hayvanlar Çiftliği romanındaki domuz karakterine söylettiği: "Hepimiz eşitiz ama ben herkesten daha eşitim" sözlerine gönderme yaparak: "Bu ne biçim demokrasi? Benim verdiğim oy ile ayaktakımının, dağdaki çobanın oyu eşit olabilir mi?" sözleri yüzünden Adıyaman ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Orak ve avukatı Hacı Orhan tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve "Basın Yoluyla Hakaret" suçundan Türk Ceza Kanunu 301. maddesinden dava açılması istenmiştir.

Filmografisi

Kısık Ateşte 15 Dakika
Şeytanın Pabucu
Sessiz Gemiler
Doktorlar - Kader
Zehirli Çiçek
Cuma'ya Kalsa - Çiğdem
Artı 18 - Selin
Gece Gündüz-(konuk oyuncu)
Ümit Milli
Çat Kapı
Alem Buysa- konuk oyuncu
Aysun Kayacı Kimdir? Biyografisi Aysun Kayacı Kimdir? Biyografisi Biyografistan Aysun Kayacı , 23 Mart 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başladı. Uzun süre manke... 4.5 5

Hiç yorum yok: