Bülent Emrah Parlak Kimdir? Biyografisi

 

Bülent Emrah Parlak
Bülent Emrah Parlak, 8 Ağustos 1979 yılında İstanbul'da doğdu. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi.

2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'ta sahnelenen "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol aldı.
Filmografisi

Bir Yastıkta (2013)
Aşağı Yukarı Yemişliler (2012) - Mikail
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)
Mavi Gözlü Dev (2007)
Gönül Salıncağı (2007)
Hırsız Polis (2005-2006)
Bir Demet Tiyatro (2006)
Kapıları Açmak (2005)
Organize İşler (2006)
Sahra (2004)
Ruhun Labirentleri (2004)
Kurtlar Vadisi (2003)
Bülent Emrah Parlak Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Bülent Emrah Parlak , 8 Ağustos 1979 yılında İstanbul'da doğdu. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini ...

Hiç yorum yok: