Biyografi Ara

Deniz Şahenk Kimdir? Biyografi

 

Deniz Şahenk Kimdir Biyografi
Deniz Şahenk, 1946 yılında Ankara’da doğdu. Doğuş Holding'in kurucusu iş adamı Ayhan Şahenk'in eşi, Ferit Şahenk ve Filiz Şahenk'in annesidir. Eşi Ayhan Şahenk, 1 Nisan 2001 tarihinde vefat etti.

Yıllar içerisinde medya, bankacılık, inşaat, turizm, enerji, gayrimenkul ve otomotiv gibi birçok sektörde büyük çaplı faaliyet göstermekte olan Doğuş Holding'te farklı şirketlerinde çeşitli görevler yürüten Deniz Şahenk'in eşi vefat ettikten sonra şirket'in başına oğlu Ferit Şahenk geçti.

2010 yılında oğlu Ferit Şahenk ve kızı Filiz Şahenk ile birlikte eşit sermayeli ve toplamda 5 milyon lira sermaye ile yurt içi ve yurt dışında mühendislik, mimarlık, müşavirlik ve teknik hizmetler alanında faaliyet gösterecek olan Ana Mühendislik, Müşavirlik ve İnşaat Hizmetleri adlı bir şirket kurdu. Ferit Şahenk, Filiz Şahenk ve Deniz Şahenk şirketin yönetim kuruluna girmeyerek, yönetimi profesyonel isimlere bıraktılar.

Deniz Şahenk, 2015 yılında Forbes’a göre 1,3 milyar dolar serveti ile dünyanın en zengin 1500 kişiden biri oldu.
Deniz Şahenk Kimdir? Biyografi Deniz Şahenk Kimdir? Biyografi Biyografistan Deniz Şahenk Hayatı, Deniz Şahenk Biyografi, Deniz Şahenk Nereli ve Kaç Yaşında, Deniz Şahenk Hakkında Bilgi Deniz Şahenk , 1946 yılında Ankara’da doğdu. Doğuş Holding'in kurucusu iş adamı Ayhan Şahenk 'in eşi, Ferit Şahenk ve Filiz Şahen... 4.5 5

1 yorum:

Sait GERMEN - sait.germen@hotmail..com dedi ki...

Sayın::Deniz ŞAHENK
Ülkemiz hızla çölleşiyor,su kaynaklarımız kuruyor.Bu konularda uluslararası alanda örnek alınabilecek araştırmalar yapmaktayım.Uygun görürseniz zatıaliniz adına araştırmaları geliştirmek istiyorum.Bu konuda maddi, manevi destek talebinde bulunuyorum.