Gökçe Bahadır Kimdir? Biyografisi

 

Gökçe Bahadır
Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de ''Sinyal'' programının sunuculuğunu yaptı.

2001 yılında, Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'ın oynadığı Tatlı Hayat dizisinde Fulden rolü ile oyunculuğa başlayan Gökçe Bahadır, daha sonra Meltem Cumbul ve Olgun Şimşek'in rol aldığı Beşik Kertmesi dizisiyle devam etti.

2003-2005 döneminde Hayat Bilgisi dizisinde ki Törpü karakteriyle tanınmaya başlayan Gökçe Bahadır. Reşat Nuri Güntekin'in eser'inden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisinde Leyla Tekin rolünü canlandırdı. 2012 yılında ki Kayıp Şehir dizisinde ki Aysel rolü ile magazin gündemi ve sosyal medyada çok konuşulan kişiler arasında yer aldı.

Gökçe Bahadır, 2012 yılında Dedemin İnsanları filminde ki Nurdan rolü ile Bilkent Üniversitesi ''En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu'' ödülünü kazandı.

Gökçe Bahadır, 22 Temmuz 2011 tarihinde Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşanmışlardır.

Filmografisi

2013 Aramızda Kalsın
2012 Kayıp Şehir - Aysel
2011 Sensiz Olmaz - Begüm
2011 Dedemin İnsanları - Nurdan
2011 Sensiz Olmaz - Begüm
2009 Alvin ve Sincaplar 2 - Türkçe Seslendirme
2009 Hırçın Kız Kadife - Kadife
2006-2010 Yaprak Dökümü - Leyla Tekin
2005 Yine de Aşığım
2004 Yol Palas Cinayeti
2003 Mühürlü Güller - Okşan
2003-2005 Hayat Bilgisi Törpü - Yeliz
2002 Beşik Kertmesi
2001 Tatlı Hayat - Fulden
Gökçe Bahadır Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Gökçe Bahadır Biyografi, Gökçe Bahadır Hayatı, Gökçe Bahadır Kaç Yaşında, Gökçe Bahadır Nereli Gökçe Bahadır , 9 Kasım 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Me...

Hiç yorum yok: