Biyografi Ara

Güneş Zavrak Kimdir? Biyografisi

 

Güneş Zavrak
Güneş Zavrak, 24 Aralık 1988 yılında Eskişehir'de doğdu. İlkokulu İstanbul Yeniköy İlköğretim okulunda başarılı bir öğrenci olarak okuyan Güneş Zavrak, Lise öğretim hayatını ise, İstanbul İstinye Kabataş’ta devam etmiştir.

Belirli bir süre okuduktan sonra, annesinin işleri sebebiyle Ankara'ya gitmek zorunda kalan Oyuncu, öğrenim hayatına ise, Ankara'da Mobil Anadolu Lisesinde devam etmiştir.Lise eğitiminden sonra Üniversiteyi, Hacettepe Spor Bilimleri Teknolojisi bölümünü kazanmıştır.

Petrol Ofisi, Turkcell gibi Oynadığı Reklam filmleriyle boy gösteren Güneş Zavrak, Shaman dans tiyatrosu ve Kenan Doğulu ile birlikte çalışmıştır. Dede mesleği olan oyunculuğa merak saran güneş, Tolga Örnek yapımı Kaybedenler Kulübü filmiyle, en büyük hayallerinden birini gerçekleştirerek, oyuncu olma yolunda büyük bir adim attı.

''Kaybedenler Kulübü'' filmindeki Ceyda karakterini oynayan Güneş Zavrak, kısa sürede tüm yapımcıların dikkatini üzerine çekmiştir. Son olarak Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Dilkopat (Damla) karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

2011-2013 Pis Yedili - Dilkopat
2010 Kaybedenler Kulübü - Ceyda
Güneş Zavrak Kimdir? Biyografisi Güneş Zavrak Kimdir? Biyografisi Biyografistan Güneş Zavrak Biyografi, Güneş Zavrak Hayatı, Güneş Zavrak Nereli, Güneş Zavrak Kaç Yaşında Güneş Zavrak , 24 Aralık 1988 yılında Eskişehir'de doğdu. İlkokulu İstanbul Yeniköy İlköğretim okulunda başarılı bir öğrenci olarak ok... 4.5 5

Hiç yorum yok: