Biyografi Ara

Gürkan Kubilay Kimdir? Biyografi

 

Gürkan Kubilay
Dr. Gürkan Kubilay, 1980 yılında İzmir Atatürk Lisesinden mezun oldu. 1986 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1991 yılında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden İç Hastalıkları Uzmanlığı aldı.

1994 yılında Çin' in başkenti Pekin' de Akupunktur eğitimi aldı. Akupunktur eğitimi Sağlık Bakanlığından onaylandı.

1997 Çin' de, 1988 Brezilya' da, 1999 Amerika' da ve 2000 de Fransa' da Dünya Akupunktur Kongrelerine katıldı.

Obezite tedavisi üzerine 1993' ten bu yana çalışmaktadır.

İç Hastalıkları Uzmanı olması nedeniyle, riskli hastalıklar olan diabet, hipotiroidi, kalp, kroner damar hastalığı, hipertansiyon ve astım gibi hastaların da beslenme düzenlerinin sağlanması konusunda çalışmaktadır.

KANAL D' de yayınlanan (DOKTORUM) programında, 2 yıl, her 2 haftada bir pazartesi günleri SAĞLIKLI ZAYIFLAMA konusunu anlatmış,ülkeyi İNSÜLİN DİRENCİNE BAĞLI OBEZİTE konusunda uyarmış ve bilinçlendirmiştir.

2011 yılının Ağustos ayında, ATV kanalında, SAĞLIKLI RAMAZAN BESLENMESİ üzerine ve her gün öğleden sonra 1 saat yayınlanan bir program yapmıştır.

TNT kanalında, 4 ay, her sabah, (DR.GÜRKAN KUBİLAY İLE SAĞLIK) programını yapmıştır.

Dr. Gürkan Kubilay ayrıca spor yazarı olup, LİG TV' de 6 yıl (FUTBOLMATİK) programını, SHOW TV' de de 3 yıl (İDDİALI YORUM) programını, TRT 1' de 1 yıl (İLERİ 3' lü) programını yapmıştır. TRT Anadolu ve TRT HD kanalında 1yıl (FUTBOL HERŞEYE DEĞER) programını yapmıştır.

TNT’ de Cuma akşamları saat 23:00’ da (90+1) programını yapmakta ve FOTOMAÇ gazetesinde spor yazıları yazmaktadır.
Gürkan Kubilay Kimdir? Biyografi Gürkan Kubilay Kimdir? Biyografi Biyografistan Dr. Gürkan Kubilay , 1980 yılında İzmir Atatürk Lisesinden mezun oldu. 1986 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1... 4.5 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu nasıl bir iştir. Adama iç hastalıkları uzmanı sabah diyetçi, öğlen doktor, akşam ise spor gündemi sunuyor. Vallaha helal olsun burası TÜRKİYE !!!