Biyografi Ara

Haluk Yavuzer Kimdir? Biyografi

 

Haluk Yavuzer
Prof. Dr. Haluk Yavuzer, İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı. 1961-1965 yılları arasında İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Pedagoji Bölümünde okumuş, mezun olmuş aynı bölümde doktorasını 1971 yılında vermiştir.

Doktora eğitiminden sonra Londra Üniversitesinde Çocuk Psikolojisi ve Eğitimi ile Çocuk Suçluluğu konusunda incelemeler yapmıştır. Dr. Yavuzer, 1989 yılından itibaren faaliyete geçen ve ana-baba eğitimini amaçlayan Ana-baba Okullarının kurucusudur.

Dr. Yavuzer fakültesini temsilen 2 dönem İstanbul Üniversitesi Senatosu üyeliği, 6 yıl da Fakülte Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Ayrıca Avrupa Birliği sponsorluğunda 0-6 yaş Evde Çocuk Bakım ve Eğitim Elemanı Yetiştirme Projesinin eğitim koordinatörlüğü, Tübitak Eğitim ve İletişim Projeleri Değerlendirme Komisyonu üyeliği gibi görevleri de üstlenmiştir.

Haluk Yavuzer Kitapları

Ana-Baba Okulu
Ana-Baba ve Çocuk
Çocuğu Tanımak ve Anlamak
Çocuğunuzun İlk 6 Yılı
Çocuk Eğitimi El Kitabı
Çocuk Psikolojisi
Çocuk ve Suç
Evlilik Okulu
Gençleri Anlamak
Okul Çağı Çocuğu
Resimleriyle Çocuk
Anne Olmak
Haluk Yavuzer Kimdir? Biyografi Haluk Yavuzer Kimdir? Biyografi Biyografistan Haluk Yavuzer Hayatı, Haluk Yavuzer Biyografi, Haluk Yavuzer Kitapları ve hakkında bilgi Prof. Dr. Haluk Yavuzer , İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı. 1961-1965 yılları arasında İstanbul Üniversitesi, Edebiya... 4.5 5

Hiç yorum yok: