Biyografi Ara

Hayko Cepkin Kimdir? Biyografisi

 

Hayko Cepkin
Hayko Cepkin, 11 Mart 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Ermeni asıllıdır. Özel Getronagan Ermeni Lisesini bitirdikten iki sene sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan, solfej ve piyano dersi almaya başladı.

Çeşitli yerlerde de piyano ve armoni dersleri gördükten sonra da 1997 yılında profesyonel müzik kariyerine başladı. İlk albümü Sakin Olmam Lazım ile iyi bir çıkış yapan Hayko ikinci albümü Tanışma Bitti ile de hayran kitlesini arttırdı. 3. albümü Sandık ile daha geniş alanlara yayıldı.

İlk albümü olan Sakin Olmam Lazım'ı albümleri arasında saymayan Hayko Cepkin, demo olarak nitelendirdiği albümünün konusunu kendi ile alakalı olarak açıklıyor. İkinci albümü Tanışma Bitti daha profesyonel bir yapıya sahip. Hayko Cepkin Tanışma Bitti'nin konusunu "korku" olarak belirledi ve insanların korkuları ile yüzleşmeleri gerektiğini işledi. Üçüncü albümü Sandık'ın konusu ise "ölüm," yani kaçınılmaz gerçek. Hayko Cepkin'in son albümü ise 'Aşk' konulu 13 Kasım 2012 çıkışlı "Aşkın Izdırabını..." albümüdür.
Hayko Cepkin Kimdir? Biyografisi Hayko Cepkin Kimdir? Biyografisi Biyografistan Hayko Cepkin , 11 Mart 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Ermeni asıllıdır. Özel Getronagan Ermeni Lisesini bitirdikten iki sene sonra Mi... 4.5 5

Hiç yorum yok: