Kamil Güler Kimdir? Biyografisi

 

Kamil Güler
Kamil Güler, 12 Ekim 1972 yılında Adana'da doğdu. Kamil Güler, İstanbul Kraliyet Tiyatrosunun Kurucularındandır. Tiyatro yeni kurulduğunda oyuncu kadrosunda yer alırken daha sonra yönetmeler, yazarlar ve oyuncular sadece kendi performansları ile ilgilenebilsin diye Kraliyet Tiyatrosu'nun CEO'luğunu yapmıştır.

Bir süre ve ardından İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'dan ayrılmıştır.

Filmografisi

Dizi

Kızım Nerede? - Nihat (2010)
321 Pişir! - Yarışmanın Sunucu (2009)
Haneler (2009)
Köşe Bucak Türkiye (2008 - 2009)
M.A.T - Murat Güler (2008)
Ece - Taylar (2008)
İpsiz Recep - Yüzbaşı Ziya (2008)
Komiser Nevzat (2007)
Aşk Eski Bir Yalan - Volkan (2007)
Acemi Cadı - Sihirbaz Zühtü (2006) [konuk Oyuncu]
Maçolar - Efe (2006)
Gümüş - Gökhan (2005)
Erkek Tarafı - Tonguç (2005)
Zoka - Programın Suncusu (2004)
Adı Aşk Olsun - İbrahim Sezgin (2004)
Metro Palas - Fatih (2004)
Ayışığı Neredesin (2004)
Emret - Aslan (2002)
Benimle Evlenir Misin - Naci Şenoğlu (2001)
Affet Bizi Hocam - Ahmet (1998)
Çiçek Taksi - Erdal Şanlı (2001 - 2003)
Şehnaz Tango - Ergün (1994)
Kelime Zinciri - Program sunucusu (2012...)

Sinema

Sağ Salim - (2012)
Para=Dolar - (2008)
İçimdeki Yabancı - Seni Seviyorum (2008)
O kadın - Okan'ın Arkadaşı (2007)
Ömerçip - (2003)
Davaro - (1981)
Kamil Güler Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Kamil Güler , 12 Ekim 1972 yılında Adana'da doğdu. Kamil Güler, İstanbul Kraliyet Tiyatrosunun Kurucularındandır. Tiyatro yeni kuruldu...

Hiç yorum yok: