Biyografi Ara

Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Biyografisi

 

Melisa Aslı Pamuk
Melisa Aslı Pamuk, 4 Nisan 1991 yılında Hollanda'nın Haarlem kentinde doğdu. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir.

Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Melisa Aslı Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil edecektir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir.

İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Flemenkçe (Hollandaca), Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Melisa Aslı Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1.76 boyunda ve 58 kg olan tescilli güzel, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe henüz on dört yaşında iken başlamıştır.

Melisa Aslı Pamuk, henüz 13 yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri aldı.

Melisa Aslı Pamuk, 2012-2013 döneminde yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinde Burak Hakkı ve Tuvana Türkay ile başrolü paylaştı. Dizide Sevda rolünü canlandırdı.

Filmografisi

2012-2013 Yer Gök Aşk - Sevda 
2012 G.D.O. Kara Kedi - Elmas
2004 Dat zit wel snor - Hayal
Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Biyografisi Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Biyografisi Biyografistan Melisa Aslı Pamuk Hayatı, Melisa Aslı Pamuk Biyografi, Melisa Aslı Pamuk Kaç Yaşında, Melisa Aslı Pamuk Nereli Melisa Aslı Pamuk , 4 Nisan 1991 yılında Hollanda'nın Haarlem kentinde doğdu. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'... 4.5 5

Hiç yorum yok: