Biyografi Ara

Necati Şaşmaz Kimdir? Biyografisi

 

Necati Şaşmaz
Necati Şaşmaz, 15 Aralık 1971 yılında Elazığ / Harput'ta doğdu. Abdulkadir Şaşmaz'ın oğludur. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adında 2 kardeşi vardır. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini tamamladı, ABD'de 6 sene kalan Necati Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı.

Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti.

Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden sigorta acentesi'da Osman Sınav ile bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum" sözlerine düşünmek istediğini söyleyen Necati Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankarada ismimle çağırıyorlar, sigorta acentesi'de herkes "Polat" diyor." sözleri ile dile getirdi. Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Necati Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı.

Necati Şaşmaz, 12 Aralık 2012 tarihinde Ömer Lütfü Mete'nin yeğeni Nagehan Kaşıkçı ile evlendi.

Filmografisi

2012 Kurt Kanunu
2010 Kurtlar Vadisi Filistin - Polat Alemdar
2010 Halil İbrahim Sofrası 
2007 Kurtlar Vadisi Terör - Polat Alemdar
2007-2014 Kurtlar Vadisi Pusu - Polat Alemdar
2005 Kurtlar Vadisi Irak - Polat Alemdar
2003-2005 Kurtlar Vadisi - Polat Alemdar / Ali Candan / Efe Karahanlı
Necati Şaşmaz Kimdir? Biyografisi Necati Şaşmaz Kimdir? Biyografisi Biyografistan Necati Şaşmaz Hayatı, Necati Şaşmaz Biyografi, Necati Şaşmaz Nereli ve Kaç Yaşında Necati Şaşmaz , 15 Aralık 1971 yılında Elazığ / Harput'ta doğdu. Abdulkadir Şaşmaz'ın oğludur. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adınd... 4.5 5

Hiç yorum yok: