Biyografi Ara

Petek Ertüre Kimdir? Biyografisi

 

Petek Ertüre
Petek Ertüre, 13 Eylül 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Özel Marmara Radyo TV Gazeteciliği Anadolu Meslek Lisesi'ni bitirdi. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nden mezun oldu.

Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitiminin ardından, Can Gürzap ve Gülgün Feyman'dan sunuculuk ve diksiyon dersleri alan Petek Ertüre, kariyerinde yükselen ve tutarlı başarı grafiği ile beğeni topladı.

Petek Ertüre, ilk olarak 2003 yılında Gurbet Kadını dizisinde ki İpek rolü ile tanındı. Güldür Bakalım, AB Magazin, D Magazin, Renkli Hayatlar Magazin, Herkesin Bildiği Sırlar gibi bir çok programda sunuculuk yapan Petek Ertüre, Akbank Axess, Liness Deterjan reklamlarında da rol aldı.

Filmografisi

2009 Ömre Bedel
2009 Sonbahar - Melek
2008 Elif Abla ve Afacanlar - Elif
2007 Eksik Etek
2007 Doktorlar - Güzin
2005 Yanık Koza - Tuna
2005 Beşinci Boyut - Nalan
2003 Gurbet Kadını - İpek
Petek Ertüre Kimdir? Biyografisi Petek Ertüre Kimdir? Biyografisi Biyografistan Petek Ertüre Biyografi, Petek Ertüre Hayatı, Petek Ertüre Kaç Yaşında, Petek Ertüre Nereli Petek Ertüre , 13 Eylül 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Özel Marmara Radyo TV Gazeteciliği Anadolu Meslek Lisesi'ni bitirdi. Malte... 4.5 5

Hiç yorum yok: