Seda Güven Kimdir? Biyografisi

 

Seda Güven
Seda Güven, 11 Haziran 1984 yılında İzmir'de doğdu. Seda Güven, Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım bölümünden mezun oldu. Başak Gürsoyun telkinleriyle oyunculuğa başladı.

İlk kez Ekmek Teknesi dizisinde küçük bir rolde oynayan Güven üç sene sonra Ateşli Topraklar, Elveda Derken ve Hepimiz Birimiz İçin dizilerinde oynadı. 2010-2012 yılları arasında Ay Yapımının Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Meltem Alagöz karakterini canlandırdı.

Seda Güven, Merhaba Hayat -2012- dizisinde de Nil karakterini canlandırdı.

Filmografisi

Ekmek Teknesi (2002)
Ateşli Topraklar (2005)
Elveda Derken (2007) Eda
Hepimiz Birimiz İçin (2008)
Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010) - (2012) Meltem Alagöz
Merhaba Hayat (2012) Nil
Seda Güven Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Seda Güven , 11 Haziran 1984 yılında İzmir'de doğdu. Seda Güven, Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım bölümünden mezun oldu. Başak Gür...

Hiç yorum yok: