Biyografi Ara

Sinem Öztufan Kimdir? Biyografisi

 

Sinem Öztufan
Sinem Öztufan, 22 Nisan 1980 yılında İzmir / Karşıyaka'da doğdu. 1999 yılında TV sektörüne oyuncu olarak atıldı ve halen oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

2006 yılında İrem Kanan ile evlenmiştir ve 2008 yılında da anne olmuştur.

Sinem Öztufan;

1995 Best Model Ege Birincisi
1996 Bahama Adaları Takvim Güzeli
1998 Miss Turkey Üçüncüsü

Filmografisi

2013 - Osmanlı'da Derin Devlet : Dilruba
2009 - Unutulmaz : Melda Güler
2007 - Leylan : Leylan
2006 - Karagümrük Yanıyor : Aslı
2004 - Büyük Yalan : Reyhan Vardarlı
2003 - Alacakaranlık : Melike
2000 - Hanım Ağa
1997 - Böyle mi Olacaktı : Esra Akman

Hiç yorum yok: