Biyografi Ara

Tuncay Özilhan Kimdir? Biyografi

 

Tuncay Özilhan
Tuncay Özilhan, 9 Temmuz 1947 yılında Kayseri'de doğdu. Saint Joseph Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Amerika Birleşik Devletleri’nde Long Island Üniversitesi’nde işletme Master’ı (MBA) yaptı.

1977 yılında Erciyas Biracılık Genel Müdürlüğü ile başlayan iş hayatı, Anadolu Endüstri Holding Bira Grubu Koordinatörlüğü, Anadolu Endüstri Holding Genel Koordinatörlüğü ve 1984 yılında atandığı Anadolu Grubu İcra Başkanlığı görevleri ile devam etti.

Tuncay Özilhan, 2007 yılı Mayıs ayında devraldığı Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Tuncay Özilhan bu görevinin yanı sıra Anadolu Efes Biracılık, Efes Pazarlama, Tarbes, Coca-Cola İçecek (CCİ), Coca-Cola Satış ve Dağıtım, Hamburger Restoran İşletmeleri (McDonald’s), ABank, Alternatif Finansal Kiralama, Alternatif Yatırım, Anadolu Alpha Gayrimenkul, Anadolu Elektronik (Samsung), Anadolu Termik Santralleri, Anadolu Taşıt Ticaret, Anadolu Vakfı ve Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) Yönetim Kurulu Başkanlıklarını da yürütmektedir.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkan Yardımcısı, DEİK Türk – Japon İş Konseyi Başkanı, Estonya Fahri Konsolosu ve Efes Pilsen Spor Kulübü Başkanı ve Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Tuncay Özilhan, Emine Özilhan ile evli ve 3 çocuk babasıdır.
Tuncay Özilhan Kimdir? Biyografi Tuncay Özilhan Kimdir? Biyografi Biyografistan Tuncay Özilhan Hayatı, Tuncay Özilhan Biyografi, Tuncay Özilhan Nereli ve hakkında bilgi Tuncay Özilhan , 9 Temmuz 1947 yılında Kayseri'de doğdu. Saint Joseph Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Am... 4.5 5

Hiç yorum yok: