Yonca Oskay Kimdir? Biyografisi

 

Yonca Oskay
Yonca Oskay, 28 Nisan 1982 yılında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde doğdu. Show TV‘de yayınlanan Vidivodo adlı programın editörlüğünü ve sunuculuğu yapmaktadır.

Skytürk’te yayınlanan Sportmen adlı programı Hakan Artış ile birlikte sunmakta ve yine editörlüğünü üstlenmektedir. Öte yandan Skytürk Televizyonunda spor spikerliği görevini sürdürmektedir. Son olarak Türk’ün Uzayla İmtihanı dizisinde Aslı karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2012 Türkün Uzayla İmtihanı - Aslı
2008 Aman Annem Görmesin - Yağmur
2007 Suç Dosyası - Esra
2006 Arka Sokaklar
2005 Gümüş
Yonca Oskay Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Yonca Oskay Hayatı, Yonca Oskay Biyografi, Yonca Oskay Kaç Yaşında, Yonca Oskay Nereli Yonca Oskay , 28 Nisan 1982 yılında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde doğdu. Show TV‘de yayınlanan Vidivodo adlı programın editörlüğünü v...

Hiç yorum yok: