Aylin Yay Kimdir? Biyografisi

 

Aylin Yay
Aylin Yay, Belçika'da doğdu. Dört dil bilen Aylin Yay, Brüksel Conservatoire Royal'de oyunculuk eğitimini tamamladı. Tiyatroda, Tennessee Williams'ın The Glass Menagerie ve Shakespeare'nin A Midsummer Night's Dream oyunlarında rol aldı.

İlk sinema filmi Pierre-Paul Renders'in yönetmenliğini yaptığı 2000 yapımı Thomas est amoureux (Thomas Aşık Oldu) oldu.

Filmografisi


Coquelicots (2007) - Véronique
La Couleur des mots (2005) - Marie
Le Démon de midi (2005) - La mère d'Anne
Une belle journée (2001) - Claire
Mireille et Lucien (2001) - Mireille
Verrouillage central (2001) - Cathy
Thomas est amoureux (2000) - Eva
On ferme! (1999)
Aylin Yay Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Aylin Yay , Belçika'da doğdu. Dört dil bilen Aylin Yay, Brüksel Conservatoire Royal'de oyunculuk eğitimini tamamladı. Tiyatroda, T...

Hiç yorum yok: