Biyografi Ara

Burçin Atılgan Kimdir? Biyografi

 

Burçin Atılgan Taşanyürek Biyografi
Burçin Atılgan Taşanyürek 21 Temmuz 1971 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi turizm ve otel yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra başladığı spikerlik kursu ile mesleğe ilk adımını attı.

1994 yılında HBB kanalında seslendirme spikeri ve haber muhabiri olarak başlayan Burçin Atılgan, daha sonra Kanal 6'ya geçerek uzun yıllar burada ana haber spikerliği görevini aldı.

1999 yılında sinema oyuncusu ve CHP eski Milletvekili Berhan Şimşek ile evlenen Burçin Atılgan'in 2000 yılında Aslı Alime adını verdikleri kızı dünyaya geldi. Çocuk sahibi olduktan sonra bir süre işine ara verdi. 2005 yılında ise eşi Berhan Şimşek ile boşandı.

Sonraki yıllarda Star TV ve Cine5 kanallarında çalışan Burçin Atılgan, Show TV'de yayınlanan Sabah Haberleri programını Caner Karaer ile birlikte sundu. Herkes İçin Sağlık programını sundu. Daha sonra Gün Ortası Haberleri programını sundu. Skytürk 360 kanalda Haber spikeri olarak görev yapmasının yanında Medya 360 adlı tartışma programını da sunmuştur.

Burçin Atılgan Taşanyürek, 2018 yılının Eylül ayında Mehmet Taşanyürek ile Bodrum Flamm Otel'de evlendi. Eşi Mehmet Taşanyürek, araba tasarımcısı olarak Ferrari markasında dizaynır olarak çalışmakta ve ABD'de yaşıyordu. Ancak evlilik kararından dolayı Türkiye'de yaşamaya karar verdi.

Burçin Atılgan, Yeditepe Üniversitesinde Kurumsal İletişim Uzmanlığı, Dialog Anlatım İletişim adlı kuruluşta Spikerlik Sunuculuk ve Röportaj Teknikleri üzerine eğitmenlik yapmaktadır. BBS Organizasyon firmasının da kurucu ortağıdır.
Burçin Atılgan Kimdir? Biyografi Burçin Atılgan Kimdir? Biyografi Biyografistan Burçin Atılgan Hayatı, Burçin Atılgan Biyografi, Burçin Atılgan Nereli ve Kaç Yaşında, Burçin Atılgan Hakkında Bilgi Burçin Atılgan Taşanyürek  21 Temmuz 1971 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi turizm ve otel yönetimi bölümünden mezun ol... 4.5 5

Hiç yorum yok: