Biyografi Ara

Burcu Kaya Kimdir? Biyografi

 

Burcu Kaya Kimdir Biyografi
Burcu Kaya Koç, 12 Haziran 1979 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğrenim ve lisenin ardından Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda okudu. Öğrencilik yıllarında Voleybol ve Atletizm sporlarıyla uğraşarak dereceler aldı. Ayrıca voleybol hakemliği de yaptı.

Balıkesir’de bulunan bir yerel televizyon kanalında ana haber spikerliği yaparak başlayan Burcu Kaya. Spikerlik dersleri aldıktan sonra Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'ni tamamladı.

Yerel televizyonda 5 yıl kadar çalıştıktan sonra Haber 7 kanalında 1 sene haber spikerliği yaptıktan sonra NTV'de haber spikerliğine başladı ve uzun süre Güne Başlarken adlı programın sunuculuğunu yaptı

Burcu Kaya, çocukluk hayallerini gerçekleştirenlerden. “Çocukken şarkıcı olmak isteyen mikrofonu alır eline, futbolcu olmak isteyen top oynar, bense bıcır bıcır konuşan, insanlara sürekli bir şeyler anlatmaya çalışan, kalabalık gruplara hitap etmeye meraklı bir çocuktum. Sanırım beni bu mesleğe yönlendiren en büyük etken. Dünyaya bir daha gelsem yine bu mesleği seçerim. İşimi yapmaktan inanılmaz zevk alıyorum” dedi.

NTV Haber Spikeri Burcu Kaya, ayrıca Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk bölümünde eğitmen olarak da görev yaptı.

Burcu Kaya, NTV yayınlanan hafta içi her gün Haber Merkezi ile Pazar günleri ise Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile birlikte En Sağlıklı Sohbetler adlı programları sunmaktadır.
Burcu Kaya Kimdir? Biyografi Burcu Kaya Kimdir? Biyografi Biyografistan Burcu Kaya Hayatı, Burcu Kaya Biyografi, Burcu Kaya Nereli ve Kaç Yaşında, Burcu Kaya Hakkında Bilgi Burcu Kaya Koç, 12 Haziran 1979 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğrenim ve lisenin ardından Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve S... 4.5 5

Hiç yorum yok: