Biyografi Ara

Erhan Ertürk Kimdir? Biyografi

 

Erhan Ertürk Kimdir Biyografi
Erhan Ertürk, 1970 yılında İzmir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Erhan Ertürk, ilk olarak satış reklamları alanında çalışıyordu. 1997 yılında ATV'de  Ali Kırca'nın ekibinde haberciliğe başlayarak, muhabirlik ve editörlük gibi görevler yaptı. 2001 yılında Atv'den ayrılarak Star Tv'de görev yapmaya başladı.

2001-2003 yılları arasında Star TV'de editör, yayın koordinatörü ve ana haber bülteni sunucusu olarak görev yaptı.

2003 yılında NTV kanalına transfer olarak burada sunuculuk yapmaya başlayan Erhan Ertürk, bu görevini uzun yıllar sürdürdü. Türkiye'de kendi alanında sayılı isimlerden biri olarak birçok ödüle layık görüldü. Ayrıca habercilik ve televizyon ile ilgili birçok ders ve seminer verdi. 12 Nisan 2018 tarihinde ise NTV Haber'den ayrıldı.

24 Eylül 2018 tarihinde yayın hayatına başlayan Haber Global kanalında görev yapmaya başlayan Erhan Ertürk, ana haber bülteni sunuculuğu ile her hafta Pazartesi günü yayınlanan Müzakere adlı siyasi tartışma programını sunmaktadır.

Erhan Ertürk Evlilik

İlk evliliğinden 1 çocuğu vardır.

26 Haziran 2019 tarihinde söz yazarı ve besteci Şenay Lambaoğlu ile evlendi.
Erhan Ertürk Kimdir? Biyografi Erhan Ertürk Kimdir? Biyografi Biyografistan Erhan Ertürk Hayatı, Erhan Ertürk Biyografi, Erhan Ertürk Nereli ve Kaç Yaşında, Erhan Ertürk Hakkında Bilgi Erhan Ertürk , 1970 yılında İzmir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Erhan Ertürk, ilk olarak satış reklam... 4.5 5

Hiç yorum yok: