Biyografi Ara

Murat Eken Kimdir? Biyografisi

 

Murat Eken
Murat Eken, 7 Ağustos 1980 yılında İstanbul'da doğdu. VKV Özel Koç Lisesi'ni bitirip, New York'ta Rensselaer Polytechnic Institute'a başladı. 3. sınıfta makine mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp Türkiye'ye dönerek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuar tiyatro bölümünde eğitim almaya başladı.

Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönettiği çeşitli oyun ve müzikallerde rol aldı. Şu an BKM Mutfak oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaktadır.

Filmografisi



Salih Kuşu (2013)
Düşman Kardeşler (dizi) (2012) - Ahmet
Aşağı Yukarı Yemişlililer (2011) - Serhat
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)
Sınıf (2008)
Kutsal Damacana (2007)
Ertelenmiş Hayatlar (2007)
Hatırla Sevgili (2006) - Yusuf Küpeli
Bir Demet Tiyatro (2006)

Hiç yorum yok: