Biyografi Ara

Nurhayat Kavrak Kimdir? Biyografi

 

Nurhayat Kavrak Kimdir Biyografi
Nurhayat Kavrak, 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Süper Baba dizisinde oynadığı Alim'in müzik öğretmeni rolü ile oyunculuğa başlayan Nurhayat Kavrak, 2000 yılında Tutku Çemberi dizisinde Büşra rolünü oynadı.

1996 yılında Atv'de yayınlanan Şok adlı tv programını Korcan Karar ile birlikte sunan Nurhayat Kavrak, yine Atv'de gece haberlerinde sunuculuk ve sabah programı, NTV'de ise hava durumu sunuculuğu yaptı.

27 Eylül 2003 tarihinde gösterime giren, eşi Zeki Demirkubuz'un Bekleme Odası adlı filminde ki Elif karakteri ile 14. Orhan Arıburnu Ödülleri kapsamında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Antalya Film Şenliğinde ise En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

2 Ekim 2015 tarihinde gösterime giren Zeki Demirkubuz'un yazıp, yönettiği Bulantı adlı filmde; Zeki Demirkubuz, Şebnem Hassanisoughi, Öykü Karayel, Çağlar Çorumlu, Cemre Ebuzziya ve Ercan Kesal ile rol aldı.

Nurhayat Kavrak Evlilik

2002 yılında yönetmen Zeki Demirkubuz ile evlenen Nurhayat Kavrak'ın 2006 yılında bir çocuğu oldu. 2018 yılında tek celsede boşandılar.

Filmografisi

2015 Bulantı - Elif
2011 Yeraltı - Haber Spikeri
2003 Bekleme Odası - Elif
2000 Tutku Çemberi - Büşra
Süper Baba - Müzik Hocası
Nurhayat Kavrak Kimdir? Biyografi Nurhayat Kavrak Kimdir? Biyografi Biyografistan Nurhayat Kavrak Hayatı, Nurhayat Kavrak Biyografi, Nurhayat Kavrak Nereli ve Kaç Yaşında, Nurhayat Kavrak Hakkında Bilgi Nurhayat Kavrak , 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Süper Baba dizisinde oynadığı Alim'in müzik öğretmeni rolü ile oyunculuğa başlay... 4.5 5

Hiç yorum yok: